İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

leylamd.jpg

İdari ve Mali İşler Müdürü

Leyla KALENDEROĞLU

1984 yılında Kırıkkale’de doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Kırıkkale’de tamamladı. 2002 yılında Sağlık Meslek Lisesini bitirdi. 2012 yılında Ankara Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndan mezun oldu. 2009 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Lisans , 2018 yılında İstanbul Üniversitesi Sağlık Yönetimi Lisans bölümünden mezun oldu. 2014 Yılında Beykent Üniversitesi Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi alanında Yüksek Lisansını tamamladı.

2006-2016 yılları arasında İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalıştı. 2017 yılında Fatih Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinde Mali Hizmetler Uzmanı olarak görev yaptı.  04.12.2017 tarihi itibariyle Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.28.05.2019 tarihinden itibaren Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi'nde İdari ve Mali Hizmetler Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk annesidir.